Ремонт без проблем: у Рівному відкриють магазин АГРОМАТ

Рівнян запрошують на святкове відкриття магазину АГРОМАТ, яке відбудеться 30 жовтня 2021 року за адресою вул. Макарова, 18.

Новий АГРОМАТ — це найбільший вибір трендової плитки та сантехніки в Рівному. А ще сотні готових інтер’єрних рішень для ванної кімнати, які допоможуть створити крутий дизайн без проблем та самостійно.

АГРОМАТ — це багато

  • Майже 30 років АГРОМАТ — це вибір українського покупця. Свої інтер’єри довіряють компанії як пересічні українці, так і модні ресторани, готелі, торговельні центри, стадіони
  • Понад 1000 брендів в асортименті
  • Це найбільший імпортер плитки та сантехніки в Україні. Магазини АГРОМАТ є в кожному куточку країни
  • Велика та ретельно підібрана преміальна лінійка меблів, освітлення, кухонь, паркету
  • Великий вибір супутніх товарів для ремонту

АГРОМАТ — це красиво

У кожному магазині АГРОМАТ облаштовані дизайнерські шоу-руми ванних кімнат, де покупці знайдуть для своєї оселі натхнення, ідеї та практичні рішення. В асортименті компанії — модні колекції плитки та інноваційна сантехніка, що покликані створити сучасний інтер’єр, не схожий на сотні інших. Їх бренд-менеджери компанії обирають від провідних брендів та дизайнерських бюро на світових виставках.

АГРОМАТ — це просто

Обирати серед такого розмаїття просто завдяки персональному сервісу. Менеджери магазинів особисто допомагають кожному покупцеві визначитися з вибором, характеристиками, стилем, кількістю товару. А за бажанням можуть порадити архітектора чи дизайнера.

У магазині пропонують послугу 3d-візуалізації інтер’єру, щоби «тут і зараз» подивитися, як виглядатиме обраний вами товар у вашому приміщенні. Замовити все для ремонту можна також і в зручному онлайн-магазині https://shop.agromat.ua/. АГРОМАТ здійснює швидку доставку по всій Україні.