Продовжують спортивні традиції

В урочистій церемонії відкриття змагань взяли участь кращі спортсмени нашої області та держави – майстри спорту України міжнародного класу з веслування, члени збірної команди держави, багаторазові переможці та призери Чемпіонатів України та найпрестижніших європейських і світових змагань Петро Крук (учасник ХХІХ Олімпійських ігор 2008 року в Пекіні) та Віктор Недашковський з міста Дубно, а також призери європейських чемпіонатів з кульової стрільби Роман Нагорний та Юлія Бороденко з Рівного.
 Напружена боротьба за першість у трьох вікових групах серед юнаків та дівчат 2000-2001, 1998-1999, 1996-1997 років народження точилася на спортивних спорудах протягом цілого дня. Найкращі результати з човникового бігу 3 х 10 метрів показали представники ДЮСШ з легкої атлетики «Авангард» Вікторія Бурець, Павло Челик, Анастасія Дорошко та Антон Грабовський. У стрибках у довжину з місця кращими були Аліна Киричук (ОК ДЮСШ «Авангард»), Петро Влащук, Марта Бакун  та Ярослав Скрипчук (Дубенська ДЮСШ ФСТ «Україна»), Олександр Яцюк (ДЮСШ з веслування).
Змагання з підтягування на перекладині у своїх вікових групах виграли представники ДЮСШ з веслування Роман Булавський, Олександр Яцюк  та Святослав Понарін. У змаганнях з кросу не було рівних представникам ДЮСШ з легкої атлетики Вікторії Бурець, Павлу Челику та Анні Дутко, а також, Роману Булавському (ДЮСШ з веслування), Катерині Трофімчук та Олександрі Шульзі з обласної комплексної ДЮСШ «Авангард».
У загальному командному заліку серед дитячо-юнацьких спортивних шкіл призерами стали представники ДЮСШ з легкої атлетики «Авангард» (м. Рівне), обласної комплексної ДЮСШ «Авангард» (м. Рівне) та Дубенської ДЮСШ ФСТ «Україна».
Щасливі переможці і призери отримали медалі та дипломи з рук почесних гостей – членів збірної команди України з веслування майстрів спорту України міжнародного класу Петра Крука та Віктора Недашковського.
• Анатолій Биков, голова РОО ФСТ «Україна»