Про випадки порушень з бюджетниими коштами рівнян просять повідомляти на «телефон довіри»

 Управління Західного офісу Держаудитслужби у Рівненській області  повідомляє  про функціонування  «телефону довіри»,  за яким громадяни протягом робочого дня можуть повідомляти про відомі їм випадки зловживань і фінансових порушень при витрачанні бюджетних коштів, використанні державного чи комунального майна

- (0362) 26-44-35 - Управління Західного офісу Держаудитслужби в Рівненській області;

- (0322) 55-41-88 - Західний офіс Держаудитслужби (Львів);

- (044) 425-38-18 – Державна аудиторська служба України (Київ).

Окрім того,  поскаржитись на працівників Управління Західного офісу Держаудитслужби в Рівненській області, вчинки яких мають ознаки корупційних дій,  можна упродовж робочого дня за номером (0362) 26-37-17.

Загалом, з початку 2018 року за вчинені фінансові порушення ревізорами Управління Західного офісу Держаудитслужби в Рівненській області  притягнуто до адміністративної відповідальності 122 посадових осіб, 22 – до дисциплінарної та матеріальної.За матеріалами проведених контрольних заходів, переданих до правоохоронних органів, розпочато 27 досудових розслідувань. До суду пред’явлено 2 позови щодо відшкодування винними особами втрат фінансових та матеріальних ресурсів. Перед органами прокуратури державні аудитори ініціювали пред’явлення до суду 28 позовів.

• Прес-служба Управління Західного офісу Держаудитслужби в Рівненській області