Премії – молодим науковцям

 Це були роботи на теми економіки, сільського господарства, історії, філології, політології, медицини, кримінального права тощо.
Таємним голосуванням конкурсна комісія  найкращими визнала наукові роботи доктора політичних наук, доцента, професора кафедри країнознавства Національного університету «Острозька академія» Тетяни Сидорук, кандидата технічних наук викладача кафедри інформаційно-комунікаційних технологій та методики викладання інформатики РДГУ Катерини Музичук, кандидата медичних наук викладача фундаментальних дисциплін Рівненського державного базового коледжу Наталії Якимець, кандидата економічних наук, доцента кафедри обліку та аудиту НУВГП Олени Дорошенко та колективу молодих учених у складі кандидата технічних наук старшого викладача кафедри водогосподарського будівництва та експлуатації НУВГП  Олега Пінчука, аспіранта цієї ж кафедри Володимира Гнатюка та старшого викладача кафедри автоматизації, електротехнічних та комп’ютерно-інтегрованих технологій Володимира Мельника.
Сертифікати про присудження премій номінантам вручив голова облдержадміністрації Сергій Рибачок, який, вітаючи переможців конкурсу, підкреслив, що сам належить до наукової інтелігенції, а відтак розуміє цінність  робіт молодих колег. І якщо наука в Україні розвиватиметься, розвиватиметься і сама держава.
У церемонії  нагородження взяв участь начальник управління освіти і науки облдержадміністрації Григорій Таргонський, який також тепло привітав володарів премії голови облдержадміністрації та побажав їм нових успіхів.
• Юрій Береза