Повернулись із нагородами


Міжнародна  виставка – це  найбільший професійний форум освітніх, наукових та науково-технічних інновацій,  який став ефективним майданчиком для діалогу представників державного сектора, закладів освіти різних країн, компаній-виробників програмних рішень, інструментом популяризації новітніх освітніх методик, інформаційних технологій та інструментів, спрямованих на формування сучасного рівня національної системи освіти.
Свої досягнення цьогоріч презентували  995 навчальних закладів різних рівнів акредитації і форм власності, наукових установ, методичних центрів, органів управління освітою, асоціацій, закордонних освітніх агенцій, видавництв, підприємств та бізнес-структур, що забезпечують засобами навчання галузь освіти з усіх регіонів України, а також учасники з Естонії, Литви, Польщі, США, Росії, Молдови та Узбекистану.
В освітньому форумі  взяли участь 147 університетів, академій, інститутів, коледжів, технікумів, наукових установ; 12 зарубіжних закладів освіти та міжнародних представництв. Також учасниками виставки стали  понад 800 представників органів управління освітою, закладів післядипломної освіти, загальноосвітніх шкіл, гімназій, ліцеїв, дошкільних та позашкільних навчальних закладів, професійно-технічних навчальних закладів, навчально-методичних центрів професійно-технічної освіти.
Рівненщину представляло сім закладів та установ освіти. У рамках виставки організатори  провели тематичні конкурси науково-методичних розробок. За їх результатами переможців нагородили відзнаками. Бронзові медалі отримали Дубенський районний методичний кабінет при відділі освіти Дубенської РДА  у номінації «Педагогічна майстерність – домінанта професійної дії вчителя, викладача», Великоомелянський НВК «Школа-гімназія» Рівненського району у номінації «Інновації у діяльності навчального закладу «Школа - новатор».
Срібними  медалями нагороджено «Володимирецький районний методичний кабінет» Володимирецької райради  у номінації «Організаційне і науково-методичне забезпечення впровадження інформаційно-комп’ютерних технологій у процес навчання, підвищення кваліфікації та управління», Здолбунівський професійний ліцей залізничного транспорту та Рівненське вище професійне училище ресторанного сервісу і торгівлі  у номінації «Сучасні програми, інноваційні підходи та рішення для підвищення якості освіти».
Золотими медалями відзначено управління освіти і науки Рівненської ОДА  у номінації «Організаційне і науково-методичне забезпечення впровадження інформаційно-комп’ютерних технологій у процес навчання, підвищення кваліфікації та управління», Рівненський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти у номінації «Педагогічна майстерність – домінанта професійної дії вчителя, викладача» .
• Людмила Деркач,
прес-секретар управління освіти  
і науки облдержадміністрації