Поліцейські затримали зловмисника за ножове поранення рівнянина

62-річний житель обласного центру перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. За скоєний тяжкий злочин йому загрожує від п’яти до восьми років позбавлення волі.

Повідомлення про бійку у квартирі на вулиці Героїв Поліції надійшло на спецлінію 102 учора, 18 серпня, о 20:15.

За результатами проведених невідкладних процесуальних дій поліцейські попередньо встановили, що орендовану квартиру не захотів залишати 62-річний рівнянин, який нібито навідався у гості до знайомого. Тоді 41-річний житель Рівного разом із двома чоловіками прийшов до помешкання, аби вигнати «квартиранта». Втім, отримав від 62-річного удар ножем у груди.

Шум почув неповнолітній сусід та повідомив до поліції.

Потерпілого із проникаючим поранення грудної клітки справа госпіталізували до реанімації: після проведеного оперативного втручання загрози життю не має.

Зловмисник, який і раніше притягувався до кримінальної відповідальності, відповідно до статті 63 Конституції України відмовляється від будь-яких пояснень.

Вирішується питання про повідомлення йому про підозру за фактом умисного тяжкого тілесного ушкодження за частиною 1 статті 121 КК України та обрання запобіжного заходу.

У рамках кримінального провадження слідчі дії тривають, зокрема поліцейські встановлюють усі обставини події та скоєного злочину.

Поліція Рівненської області