Поліцейські встановлюють обставини смертельного травмування чоловіка на будівництві у Рівному

Він упав із висоти сьомого поверху, від отриманих травм він помер у лікарні. За фактом порушення правил безпеки під час виконання робіт із підвищеною небезпекою, якщо вони спричинили загибель людини, триває досудове розслідування. 
Повідомлення про те, що медики надавали допомогу травмованому внаслідок падіння з висоти чоловіку надійшло до поліції учора, 18 липня, близько 16:40.

Попередньо встановлено, що 34-річний житель села Пісків, колишнього Костопільського району, під час виконання будівельних робіт на вулиці В’ячеслава Чорновола не втримався та впав із висоти сьомого поверху.

Його із кататравмою доставили до Рівненської центральної міської лікарні. Втім, отримані ушкодження виявилися несумісні із життям — чоловік помер.

Слідчі Рівненського РУП за фактом порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою, якщо вони спричинили загибель людини, внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 272 Кримінального кодексу України.

У рамках кримінального провадження поліцейські встановлюють усі обставини, зокрема чи мав загиблий допуск до виконання будівельних робіт із підвищеною небезпекою та чи були належним чином оформлені трудові відносини із підрядником. 

Відділ комунікації поліції в Рівненській області