Поблизу Клеваня п'яний водій на DAF з'їхав у кювет


Сьогодні, близько 5-ї години ранку, патрульні отримали повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, що трапилась на автомобільній дорозі Н-22 (Устилуг – Луцьк – Рівне) поблизу населеного пункту Клевань.

На місці інспектори встановили, що керманич транспортного засобу DAF не був уважним, не стежив за дорожньою обстановкою, не вибрав безпечну швидкість руху, не впорався з керуванням, в результаті чого з'їхав у кювет.

Під час спілкування з 42-річним водієм поліцейські виявили в нього ознаки алкогольного сп’яніння. У присутності двох свідків керманич відмовився від проходження огляду на стан сп’яніння. 

Патрульні склали на водія протокол за ст.124 (Спричинення ДТП) КУпАП, ч.1 ст.130 (Керування автомобілем у стані сп’яніння) КУпАП та винесли постанову за ч.1 ст.126 (Керування без відповідних документів) КУпАП.

У період з 1 січня — 17 листопада 2021 року на території обслуговування УПП в Рівненській області сталося 1762 дорожньо-транспортні пригоди. 

340 ДТП — з травмованими, в яких загинуло 59 осіб, а 423 — травмувалися.

Через перебування водіїв у нетверезому стані трапилося загалом 124 ДТП, з них 9 з травмованими, в яких травмувалося 12 осіб.

Вкотре нагадуємо вам, що дотримання правил дорожнього руху є обов’язковим для всіх його учасників.

Патрульна поліція Рівненської області