По 100 лілій заради Перемоги висаджують чотири громади Рівненщини

Такі Алеї Слави створюють у 4 громадах Рівненщини - Козинській, Бугринській, Острозькій та Смизькій.  Цим займаються місцеві мешканці та переселенці. Їх робота пліч-о-пліч – це приклад єдності та спільної перемоги.

Загалом учасниками акції стали 100 громад з усієї України.

Сьогодні лілія набуде свого нового історичного значення. Кольорові лілії - це символи різних народів, які в Україні борються за незалежність з російськими загарбниками. Увесь світ приєднався до цього. Добровольці з Польщі, Грузії, Білорусії, Франції та інших країн стали пліч-о-пліч з українцями, які мужньо стоять проти окупантів навіть ціною свого життя, розповідають організатори акції.

Акцію «100 лілій заради Перемоги» ініціювала газета «Сільський Вісник» у партнерстві з Асоціацією сільських, селищних та об’єднаних громад України за підтримки CIB Holland B.V.

Різнокольорову алею вже висадили наймолодші представники внутрішньо переміщених осіб в Козині, а на наступному тижні вони з’являться у решти громад.

Рівненська ОВА



 

По 100 лілій заради Перемоги висаджують чотири громади Рівненщини ???????? ?Такі Алеї Слави створюють у 4 громадах Рівненщини - Козинській, Бугринській, Острозькій та Смизькій. Цим займаються місцеві мешканці та переселенці. Їх робота пліч-о-пліч – це приклад єдності та спільної перемоги. Загалом учасниками акції стали 100 громад з усієї України. Сьогодні лілія набуде свого нового історичного значення. Кольорові лілії - це символи різних народів, які в Україні борються за незалежність з російськими загарбниками. Увесь світ приєднався до цього. Добровольці з Польщі, Грузії, Білорусії, Франції та інших країн стали пліч-о-пліч з українцями, які мужньо стоять проти окупантів навіть ціною свого життя, розповідають організатори акції. Акцію «100 лілій заради Перемоги» ініціювала газета «Сільський Вісник» у партнерстві з Асоціацією сільських, селищних та об’єднаних громад України за підтримки CIB Holland B.V. Різнокольорову алею вже висадили наймолодші представники внутрішньо переміщених осіб в Козині, а на наступному тижні вони з’являться у решти громад.