Перші подробиці нового iPhone 15 з’явилися в мережі

iPhone 15, який стане наступником iPhone 14, швидше за все, отримає новий дизайн у порівнянні з попередніми моделями. Згідно з новим витоком, Apple розглядає можливість значно змінити дизайн iPhone наступного покоління.

Інформатор ShrimpApplePro у Twitter заявив, що iPhone 15 отримає новий дизайн рамки. За його словами, бічні поверхні майбутнього телефону будуть вигнуті, а не плоскими як в iPhone 12, iPhone 13 і iPhone 14. Крім того, Apple, швидше за все, буде використанню раму з титану в iPhone 15, на відміну від попередніх моделей, які оснащені корпусом з нержавіючої сталі, включаючи лінійку iPhone 14 Pro.

Оскільки новий матеріал набагато дорожчий за нержавіючу сталь, Apple може використовувати титанову рамку тільки в моделях iPhone 15 Pro і iPhone 15 Max, звичайні iPhone 15 будуть поставлятися з рамками з нержавіючої сталі.

Очікується, що нове сімейство iPhone від Apple у 2023 році буде включати моделі iPhone 15, iPhone 15 Pro та iPhone 15 Pro Max. Очікується, що iPhone 15 Pro та iPhone 15 Pro Max будуть оснащені чіпом Apple наступного покоління A17 Bionic та 8 ГБ оперативної пам’яті. Найменші моделі можуть бути оснащені чіпом A16 Bionic.

Аналітик TF International Securities Мінґ-Чі Куо раніше заявляв, що дизайн нового iPhone значно зміниться, оскільки телефон буде без кнопок та отримає роз’єм USB type-C. iPhone 15 повинні отримати сенсорні кнопки замість фізичних за допомогою трьох вібраційних двигунів Taptic Engine для імітації відчуття клацання.

За матеріалом Itechua