Печінка з яблуками і цибулею по-берлінськи являє собою дуже популярне блюдо, яке подається у багатьох відомих ресторанах світу. На перший погляд, може здатися, що це дуже дивний рецепт, дивне поєднання м’ясного компонента і фруктів, але на ділі ви зрозумієте, що нічого смачнішого ще не пробували.
Якщо хочеться приготувати щось незвичайне, але в той же час просте і швидке, смачне і апетитне, то не проходьте повз рецепта печінки з яблуками і цибулею. Страва готується з простого і доступного набору інгредієнтів, але за смаковими якостями і зовнішнім виглядом гідно навіть святкового столу.
Список необхідних інгредієнтів:
печінка куряча - 400 г;
яблука - 2 шт;
цибуля - 2 шт;
борошно - 2-3 ст.л;
олія для смаження;
паприка копчена - 1 ч.л;
сіль, перець - за смаком.
Нарізати яблука кільцями (як на фото), видалити серединки, обсмажити на сковорідці з обох боків на олії. Перекласти в тарілку.
В цій же сковорідці, на цій же олії, обсмажити на помірному вогні цибульку кільцями, а далі печінку (очищену він плівок і жиру) на малому вогні паніровану в борошні.
Коли усе готове викладаємо печінку в сковорідку, перчимо, солимо, додаємо паприку. Далі викладаємо яблука і цибулю, акуратно змішуємо не пошкодивши яблучні кільця. Прогріваємо хвилинку-дві і все готове.
В ідеалі подаємо страву з картопляним пюре.
Обов’язково при приготуванні дотримуйтесь послідовності дій, як описано у рецепті. Смачного.
Рецепт Julija Simonchuk