Патріотичні акції, флешмоби, велопробіг та урочисті підняття національного стягу: вчора, в громадах Дубенщини відбулись заходи з нагоди Дня Державного Прапора України

На центральній площі Радивилова під звуки Державного Гімну України у виконанні Радивилівського зразкового духового оркестру, було піднято жовто-блакитний стяг. В пам'ять про Героїв, полеглих за державність України, було оголошено хвилину мовчання. У виконанні зразкового вокального ансамблю «Барвінок» міського Будинку культури звучали пісні про мир на українській землі, а вихованці зразкового хореографічного ансамблю ,,Soul art'' організували патріотичний флешмоб.

У вишиванках та із жовто-блакитним стягом: підопічні Мирогощанського будинку-інтернату вітають краян із Державними святами!

У Млинові, на центральному майдані селища, було піднято головний стяг громади. Право підняти Державний Прапор України надали військовим, які боронять Україну від агресора.

Смизька громада відзначила цей день вже традиційними Благодійним велопробігом «Стежками Смизької громади». Під синьо-жовтим стягом учасники заходу подолали 43 км за 8 годин.

У Варковицькій громаді для урочистого підняття Державного Прапора України було запрошено родину загиблого героя - Назара Іллюка. Його маленький син, спільно з очільником громади, під гімн України підняли державний стяг.

В рамках соціального проекту "Активні парки - локації здорової України" в Повчанській громаді організували ходьбу із Державним Прапором України. До участі в ході доєднались і діти, і дорослі.

Державний Прапор України урочисто підняли в усіх територіальних громадах Дубенщини. Як це було - дивіться на фото

У єдності – сильніші!

Дубенська районна державна адміністрація