Партія «Слуга народу» оприлюднила список своїх кандидатів-мажоритарників від Рівненщини

Про команду Зеленського: партія «Слуга народу» лише сьогодні, надвечір 21 червня, коли залишилося трохи більше місяця до вибирів у Верховну Раду оприлюднила повноцінний список кандидатів у народні депутати від мажоритарних округів Рівненщини.

Список кандидатів в одномандатних округах по Рівненській області:

Округ № 152 – Ковальчук Олександр Володимирович
Закінчив коледж Каяхога за спеціальністю «Іноземні мови та соціальна сфера», навчально-практичний курс в галузі сільського господарства «MAST International Program» в Університеті Міннесоти, а також Львівську комерційну академію за спеціальністю «Економіка та фінанси». Голова правління, співзасновник ГО «Платформа взаємодій «ПРОСТІР».

Округ № 153 – Іванісов Роман Валерійович
Закінчив Бердянський університет менеджменту і бізнесу за фахом «Правознавство». Головний юрист компанії з комплексного обслуговування об'єктів. Під час Революції Гідності був заступником коменданта майдану в Києві.

Округ № 154 – Аліксійчук Олександр Васильович
Закінчив Національний університет водного господарства та природокористування за спеціальністю «Підйомно-транспортні, будівельні, дорожні, меліоративні машини і обладнання», Інститут післядипломної освіти НУВГіП за спеціальністю «Економіка підприємства», а також Національну академію управління при Президентові України за спеціальністю «Парламентаризм у публічному управлінні». Підприємець. Засновник та учасник Громадської організації «ДРУГ», що активно підтримує учасників АТО.

Округ № 155 – Рашовський Володимир Володимирович
Закінчив Рівненський державний технічний університет за спеціальністю «Екологія та охорона навколишнього середовища». Засновник та керівник торговельної компанії.

Округ № 156 – Литвиненко Сергій Анатолійович
Закінчив Чернігівський педагогічний інститут за спеціальністю «Вчитель фізичного виховання», Ужгородський національний університет за спеціальністю «Юрист правознавства», а також Національний університет харчових технологій за спеціальністю «Харчові технології». Директор підприємства. Нагороджений численними грамотами та подяками, зокрема, Знаком Профспілки працівників АПК України «За розвиток соціального партнерства».