Новий корпус госпіталю ветеранів планують збудувати у Клевані

На Рівненщині продовжують працювати над розвитком реабілітаційного напрямку. В цьому є велика потреба. Адже багато військових після перемоги в російсько-українській війні потребуватимуть відновлення. 

Флагманом у цьому є Рівненський обласний госпіталь ветеранів війни у Клевані. Його відвідали Міністр молоді та спорту Вадим Гутцайт, який перебував із робочим візитом у нашій області, та начальник Рівненської ОВА Віталій Коваль. 

В медзакладі уже роблять акцент на лікуванні спінальних травм. Тут працюють спеціалісти з ВООЗ, які навчають лікарів госпіталю. 

«Хочемо також збудувати новий корпус на території медзакладу. Для цього важлива синергія різних гілок влади. Адже проблематика відновлення наших поранених бійців стосується кожного міністерства», - прокоментував Віталій Коваль.

І це вже не тільки проблема Міністерства охорони здоров’я чи соціальної політики. Прикладом для військових можуть стати і спортсмени, які зіштовхнулися з травмами та маломобільністю. Передавати їхній життєвий досвід пораненим захисникам дуже важливо, наголосив очільник області. 

Тож фахівці й надалі працюватимуть над тим, щоб Рівненщина стала реабілітаційним хабом України.