Новий додаток від 104.ua полегшить процес передачі показань


В одному додатку — все! Показання газового лічильника, які можна подати в один клік, і доступ до штучного інтелекту — все це тепер для клієнтів.

Такою ідеєю свого часу надихнулася компанія 104.ua і вже презентує оновлену версію свого цифрового додатку.

Штучний інтелект зробить за вас усю роботу. Він приймає та обробляє показники газового лічильника за допомогою фото, а модель лічильника, його тип та вік відтепер не мають значення, адже додаток фіксує та розпізнає показання усіх вузлів обліку 
Основні функції:
 - передача показання лічильника газу
 - можливість сплачувати за газ і доставку
 - можна завантажити історію розрахунку за три роки
У такий спосіб додаток стане більш комфортним у використанні для двох платформ — iOS - https://apps.apple.com/ua/app/104-mobile-light/id1449596182 та Android - https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rgc.client

104.ua — це платформа, яка пропонує максимально зручні рішення для споживачів газу. Сервіс працює 24/7 для 8 млн споживачів газу. Має 160 інноваційних клієнтських просторів у 16 регіонах України. Кількість клієнтів, які користуються сервісами компанії, вражає: 1,7 млн користувачів чат-ботів у Viber і Telegram, Особистий кабінет обрали 3,8 млн клієнтів.

А product owner платформи Марина Моісеєва — одна з тих, хто займається діджиталізацією цих процесів і робить так, аби дії клієнтів були максимально легкими, а також не забирали багато часу і не створювали непотрібних папірців. Суть додатку 104.ua полягає в тому, щоб спростити взаємодію споживачів з газовими компаніями, а оновлена версія додатку дозволяє клієнтам за допомогою одного фото передати показання лічильника точно і оперативно.

Встановіть на телефон оновлений 104.ua та забудьте про проблеми із передачею показань!