Небо теж плакало за молодим воїном

Сьогодні, 01 квітня, Березнівщина у скорботі зустріла та провела в останній земний шлях молодого 24-річного Захисника України Володимира Усача з села Лінчин, повідомляє Березнівська міська рада:

"Володимир служив у третьому механізованому батальйоні в/ч А4053 Збройних Сил України. Загинув 30 вересня 2022 року під час виконання бойового завдання у районі села Шандриголове Краматорського району Донецької області.

Дорога загиблого Захисника до рідної домівки виявилася довгою. Після тривалого пошуку тіла Герой все таки повернувся додому назавжди молодим.

В цей скорботний день небо сумувало та лило сльози разом з рідними, односельчаними, друзями, усіма хто шанував і любив Володимира.

Від батьківської домівки у супроводі духового оркестру, почесної варти та колони прапороносців молодого Захисника проводжали усією громадою. Заупокійну службу провели у Свято-Введенському храмі села Лінчин.

Поховали Героя з військовими почестями на сільському кладовищі поруч з загиблими односельцями, такими ж молодими та неодруженими хлопцями – Тарасом Свиридюком (25 років), Павлом Зінкевичем (26 років), Вадимом Логасюком (21 рік).

Військові вручили мамі загиблого Державний Прапор України та віддаючи домовину з тілом Захисника в обійми поліської землі провели Героя в останню дорогу під залпи військового салюту.

Схиляємо голови у скорботі разом з мамою нашого Захисника Людмилою Андріївною, сестричкою та двома братами Володимира, які сьогодні теж захищають нас на передовій.

Висловлюємо щирі співчуття родині, близьким та друзям загиблого.

Ми всі безмежно дякуємо кожному воїну за наш спокій і можливість жити!

Скільки життів вкрали московські окупанти! Скільки перекреслено амбітних планів молодих Захисників та Захисниць на побудову власного життя та майбутнього України. Тому маємо завжди пам’ятати про подвиг усіх полеглих воїнів!"