Небесне військо поповнилося трьома Воїнами-Героями з Рівненщини

Сотні жителів Дубна та Рівного прийшли на головні майдани своїх міст, щоб віддати останню данину пам’яті землякам-захисникам: дубенчанинам Василю Тимощуку й Ігорю Бейнару та рівнянину Михайлу Попову.

Рядовий Василь Тимощук народився у 1970 році. Військовослужбовець загинув 28 травня цього року під час танкового обстрілу, виконуючи бойове завдання із захисту незалежності України на Харківщині, поблизу Іванівки, що в Куп'янському районі. Воїн назавжди залишиться в пам’яті хорошою людиною, люблячим чоловіком і батьком, вдячним сином, щирим братом і вірним побратимом.

Ігор Бейнар народився у 1981 році. Коли почалося повномасштабне вторгнення рф в Україну, патріот-доброволець одним із перших на Дубенщині вступив до лав ЗСУ. Він служив у 130-му окремому розвідувальному батальйоні, бойові завдання виконував на Житомирщині та Київщині. Життя солдата раптово обірвалося 30 травня. У нього залишилося двоє неповнолітніх дітей.

Михайло Попов - корінний рівнянин. Його позивний - «Байрактар». Коли почалося повномасштабне вторгнення, водій-експедитор приватної пекарні вдягнув піксель і в лавах тероборони пішов захищати кордон нашої держави. Згодом вирушив на передову. У січні цього року захисник отримав поранення, однак службу не покинув. Краматорськ, Слов’янськ, передові позиції, «нулі» - такий бойовий шлях воїна-добровольця. Наприкінці травня військова частина, де служив 50-річний солдат, знову міняла дислокацію. 26 травня в лікарні у Сумах Михайло Попов помер від отриманої напередодні травми. Вдома на нього чекали мама, дружина, донька, брат та бабуся. Поховали Героя на кладовищі «Нове».

Щирі співчуття рідним та близьким!

Вічна пам'ять і слава Героям!