Наша землячка одягнула 50 солдатів

Наталія Вікторівна народилась та виросла в Підлужжі, зараз разом з чоловіком проживає в Новій Зеландії. Дізнавшись, що в Україні почалась війна, жінка одразу вирішила допомогти і як тільки приїхала у відпустку до рідних, одразу ж закупила та передала Координаційному центру підтримки вояків АТО з Дубенщини такі необхідні для солдатів бушлати та термобілизну.
Вже наступного дня 13 бушлатів та 13 комплектів термобілизни Координаційний центр підтримки вояків АТО з Дубенщини через волонтерів передав солдатам з Дубещини, які проходять військову підготовку в Старичах та найближчим часом поїдуть захищати територіальну цілісність України в гарячі точки. До координаційного центру звертаються солдати або їхні родичі, яким ми передаємо ці бушлати та термобілизну, а також інші речі, які є в наявності. На передову необхідні воякам речі ми передаємо поштою або через волонтерів.
Висловлюємо щиру подяку Наталії Поповій за матеріальну підтримку наших солдатів, небайдужість та активну позицію. Без таких благодійників, як Наталія Вікторівна, ми не змогли б забезпечувати солдатів амуніцією та іншими необхідними для них речами, які допомагають зберегти здоров’я і життя нашим солдатам, наближаючи перемогу України у війні. Дякуємо всім благодійниками та волонтерам, які допомагають нашим воякам.
• Прес-служба Дубенської районної ради