На Рівненському стадіоні технічних видів спорту "Мототрек" пройшов "День Відкритих Дверей"

В неділю на Рівненському стадіоні технічних видів спорту "Мототрек" пройшов "День Відкритих Дверей". Організатором заходу виступив комунальний заклад "Рівненський міський спортивно-технічний клуб".

Не дивлячись на складну ситуацію в країні та місті адміністрація клубу вирішила все ж таки порадувати дітей та нагадати про один з найпопулярніших видів спорту у Рівному, яким без сумніву є Спідвей. Понад 100 гостей відвідали Мототрек. Серед учасників діючі спортсмени клубу Роман Капустин , Михайло Тимощук та Валера Філіпович , тренер Віктор Гайдим , учні дитячо-юнацької секції, юні футболісти Футбольна академія "Лідер" м.Рівне та тренери Роман Ядчишин та Юрій Шамич, студенти першокурсники механічного факультету НУВГП, члени Громадська організація "КЛУБ ВБОЛІВАЛЬНИКІВ РІВНЕНСЬКОГО СПІДВЕЮ" з дітьми та переселенці.

Гості заходу отримали можливість познайомитись з історією Рівненського спідвею, відвідати пам’ятний знак «Скульптура спідвеїсту», дізнатися про участь у міжнародних змаганнях українських спортсменів, відвідувати майстерню дитячо-юнацької секції спідвею при КЗ РМСТК, сфотографуватись на мотоциклах наданих ГО КВРС, приміряти шоломи, а найголовніше взяти участь у ознайомчих виїздах на доріжку рівненського Мототреку разом зі спортсменами. Не дивлячись на дещо прохолодну та хмарну погоду діти лишилися задоволеними. А дехто поповнив ряди дитячо-юнацької секції спідвею.

Дякуємо усім учасникам! До нових зустрічей! Усе буде Спідвей!

P.S. з неприємного...

Клуб Марченка, який обіцяв чесну й здорову конкуренцію повів себе недобросовісно. Вже не вперше до адміністрації "Рівненського міського спортивно-технічного клубу" звертаються різні люди, які представляються працівниками вище вказаної організації, однак при цьому час від часу погрожують, обіцяють якісь проблеми і т.д. В даному випадку захід "День Відкритих Дверей" ледь не зірвали... За півгодини до початку на очах у присутніх СПЕЦІАЛЬНО поставили поливальну машину поперек доріжки Мототреку аби завадити у проведенні заходу та наражати на небезпеку дітей, які виїздили на доріжку разом зі спортсменами. Сподіваємося, що совість, честь та розум візьмуть гору над амбіціями окремих осіб і у майбутньому вдасться знайти порозуміння. 

МОЛОДЬ, СПОРТ, НПВ