На Рівненщині відзначили соціальних працівників нагородами

Сьогодні в Україні відзначають День працівника соціальної сфери. З початку війни на них припало велике навантаження - робота на окупованих територіях, соціальні виплати, допомога для внутрішньо переміщених осіб, сотні тисяч евакуйованих незахищених верств населення. Люди з Великим Серцем цілодобово допомагають тим, хто цього потребує. Окрім основної роботи, багато з них стали волонтерами. 

Важко переоцінити наскільки глобальною і стратегічно важливою в умовах війни є ця соціальна галузь держави. 

Напередодні відзначення Дня соціального працівника з професійним святом працівників Рівненського міського центру комплексної реабілітації «Крок» привітав заступник голови обласної ради Олексій Бучинський.

- У день вашого професійного свята прийміть найщиріші слова вдячності за вашу важку, щоденну, наполегливу та самовіддану роботу. За те душевне тепло, яке ви віддаєте дітям, за вашу любов. Ваші вихованці - неймовірно обдаровані, і це результат вашої роботи. Ви їх надихаєте та розкриваєте їхні таланти. Низький уклін за непросту і благородну працю!» - наголосив Олексій Бучинський.

За надзвичайну відповідальність, багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, відданість справі, активну громадську позицію та з нагоди Дня працівника соціальної сфери заступник голови обласної ради вручив почесну грамоту та пам’ятний знак обласної ради директору центру «КРОК», депутату обласної ради Олександру Гомону.

Також подяку за високий професіоналізм, зразкове виконання обов'язків, самовіддане служіння обраній справі та територіальній громаді Рівного директор Департаменту соціальної політики Сергій Черній вручив нагороди депутату обласної ради, завідувачу відділення ранньої соціальної реабілітації дітей Центру «Крок»  Ользі Шустік та системному адміністратору центру "КРОК" Роману Постригачу. 

Рівненська обласна рада