На Рівненщині обдаровані люди з інвалідністю можуть претендувати на стипендію

Обласна влада Рівненщини підтримуватиме обдарованих і соціально активних людей з інвалідністю. Для них будуть призначати стипендію голови Рівненської ОДА та голови Рівненської облради.

Ті, кого обере конкурсна комісія, отримуватимуть по 1000 гривень щомісяця упродовж року. Таку стипендію призначають вже третій рік поспіль.

Наразі ж розпочинається прийом документів потенційних кандидатів.

Як розповіли в департаменті розвитку адміністративних послуг, соціальної, молодіжної політики та спорту Рівненської ОДА, на стипендію можуть претендувати особи з інвалідністю, які проявили себе і досягли успіху в науковій діяльності, у творчості чи мистецтві, у спорті, у громадській, а також соціальні діяльності.

Запропонувати кандидатів повинні обласні громадські об’єднання осіб із інвалідністю, які зареєстровані і діють в Рівненській області.

Для цього потрібно зібрати такі документи: подання, у якому є інформація про претендента на стипендію та його досягнення, копію паспорта, копію ідентифікаційного коду, копію довідки про встановлення інвалідності, коротку біографічну довідку, згоду на обробку персональних даних.

Їх прийматимуть до 1 листопада за адресою: вул. Словацького, 1.

За детальнішою інформацією можна телефонувати за номером (0362)62-07-95.


Рівненська ОДА