На Рівненщині фінішував ІІ етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів – членів МАН України 2022 року

Цьогоріч у ІІ (обласному) етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів – членів МАН України взяли участь 703 учасники, які  підготували на конкурс 756 науково-дослідницьких проєктів.

Конкурс, відповідно до наказу департаменту освіти і науки Рівненської обласної державної адміністрації, розпочався 18 лютого і був перерваний 24 лютого та вже вдруге відбувався дистанційно. Для цього у закладі було створено окрему платформу для роботи та оновлено електронні форми необхідної документації.

Науковими керівниками учнівських дослідницьких проєктів було зафіксовано 563 науковці та вчителі області. Серед учасників – представники 41 територіальної громади, 158 закладів загальної середньої освіти, закладів обласного підпорядкування, фахових коледжів та училищ. До роботи журі долучилося 29 докторів наук, 112 кандидатів наук та 14 педагогічних працівників і спеціалістів із закладів вищої освіти та інших закладів і установ.

За результатами конкурсу-захисту сформовано команду від Рівненщини із 60 переможців у 64 секціях (у чотирьох секціях журі переможців не визначили), які візьмуть участь у ІІІ етапі.

Переможцям та науковим керівникам – слова щирої вдячності і наші найкращі вітання – нових перемог на ниві науки і в ІІІ етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів – членів МАН України!

Із переможцями конкурсу можна ознайомитися за покликанням:

https://docs.google.com/document/d/1asdNoisn96PqabAl-IO1bRUYlaR4bulw/edit?usp=sharing&ouid=108361403804439299780&rtpof=true&sd=true