На поєдинки проти Північної Македонії та Австрії потрібно ставити все

11 червня відбувся перший матч 16-го чемпіонату Європи з футболу Туреччина - Італія. Серед 24-х учасників турніру є і збірна України, від якої чекають як мінімум виходу з групи. Своїми очікуваннями щодо змагань з порталом Bookmaker Ratings поділився колишній півзахисник національної команди з футболу Євген Левченко.

Експерт вважає, що нічого неординарного чекати на турнірі не варто. Єдине, що незвично, так це те, що багато команд буде пересуватися по різним містам. А це може трохи ускладнити логістику. Крім того, у кожної країни свої правила та заходи безпеки, через які не всі вболівальники зможуть потрапити на матч. І це, на думку Левченка, головна прикрість, оскільки грати при наповнюваності трибун у 25% – трохи не те, що хотілося б бачити на головних європейських футбольних змаганнях.

Фаворитом змагань спортсмен вважає збірну Франції, оскільки саме ця команда найбільш укомплектована класними виконавцями.

Стосовно успішного виступу українців, то важливо, щоб ключові гравці не травмувалися, бо саме від їхніх дій дуже багато залежить. Євген сподівається, що підопічним Андрія Шевченка вдасться вийти з групи. Також він не вважає перший матч проти Нідерландів вирішальним. На його думку, ставку треба робити на поєдинки проти Північної Македонії та Австрії. Якщо українцям не вдасться обіграти македонців, то з Євро можна зразу прощатися.
Обіграти Нідерланди буде досить непросто, навіть не дивлячись на те, що це вже не та збірна, якою вона була за Рональда Кумана. Однак у першого суперника українців дуже багато кваліфікованих футболістів, тому навіть нічийний результат стане маленькою перемогою для нашої команди.  

Як наголошує Євген Левченко, основна задача українців - не програти голандцям та обіграти македонців з австрійцями. 

Євген Левченко