На Острожчині відбулися пригодницькі перегони «Ostrog trail-2022 «Пекельна гонка».

Міський голова Юрій Ягодка привітав 87 учасників змагань з різних куточків України. Зокрема Київської, Рівненської, Волинської, Житомирської, Запорізької, Хмельницької, Донецької та Вінницької областей.

Учасники перегонів змагалися у трьох заліках:
І. Маршрут протяжністю близько 35+ кілометрів.
ІІ. Маршрут протяжністю близько 20+кілометрів («Дорослі» та «Юніори»).
III. Сімейний маршрут близько 10 кілометрів (учасники сім’ї з дітьми до 14 років).

Екскурсійний маршрут м. Острогом (програма розрахована для молоді від 12 років та дорослих). Екскурсійний маршрут, це новинка змагань, що була запроваджена за ініціативи тимчасового переміщених осіб, які прагнуть пізнати історію Острожчини.

Учасники екскурсійного маршруту не змагалися на час, але отримали свою порцію історичної інформації про древній та сучасний Острог, його творців, жителів та міських легенд.

На найдовшій дистанції перемогу здобула команда «Кустолази» Луцьк\\Оржів, 2 місце у представників Хмельниччини – команди «Багнети», 3 місце – представників Вінничини- команда «Ямайка».

Серед юніорів на дистанції «20км+» перше місце здобула команда «La Nikola» з м. Рівного, 2 місце – команда «Уклейки» з м. Острога, 3 місце - команда пластунів з м. Рівного за назвою «ДЗП».

Серед дорослих на дистанції «20км+» перемогла команда «Rivne Sport» з м. Рівного.

На дистанції «Сімейний маршрут» цьогоріч було 5 команд, які змагалися на відстані 10 км. Перше місце виборола команда «Сплінтери» з м. Рівного, другими була команда «СУМ НАСТРІЙ» з м. Києва, третіми – команда «Галопом по болотах» з м. Острога.

Острозька Міська Рада