На кордоні з Молдовою зловили чоловіків з Рівненщини, які тікали від війни

Незважаючи на погіршення погодних умов, провопорушники не полишають спроб незаконно перетнути кордон. Упродовж вихідних прикордонники затримали 19-х порушників кордону, які намагалися незаконно потрапити до Молдови та Румунії.

За інформацією «Рівне вечірнє».

Оперативні співробітники прикордонного загону спільно з прикордонним нарядом відділу «Кельменці» затримав 4-х чоловіків призовного віку. Автомобіль марки «Мерседес» з українською реєстрацією, яким пересувались правопорушники, було зупинено для перевірки на одному з контрольних постів Дністровського району Чернівецької області. Мешканці Черкаської, Київської, Рівненської та Чернівецької областей не змогли пояснити прикордонникам мету свого прибуття до контрольованого прикордонного району. Згодом «ухилянти» зізнались про намір незаконного перетину українсько-молдовського кордону, повідомляє Західне регіональнеу управління Держприкордонслужби.

А прикордонні наряди відділів «Сокиряни», «Герца» та «Красноїльськ» припинили десять випадків порушень кордону та затримали ще 15-х військовозобов’язаних, які поза пунктами пропуску намагалися незаконно потрапити до Молдови та Румунії. Порушниками кордону виявилися мешканці Кіровоградської, Харківської, Донецької та Чернівецької областей.

Усіх правопорушників було доставлено до прикордонних підрозділів для притягнення до відповідальності за ст.204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України» та поінформовано представників ТЦК Чернівецької області, повідомляє.