На будівництво ДНЗ ясла-садок у Рівному надійде субвенція з державного бюджету у сумі 3 млн 670 тис. грн

Розвиток інфраструктури дошкільної освіти – пріоритет міської влади. У маленьких рівнян мають бути сучасні та комфортні садочки.

У територіальній громаді не вистачає місць для навчання дошкільнят. Новий садочок на Коновальця не тільки розв'яже цю проблему, а й стане улюбленим місцем для малечі.

Міський голова Рівного Олександр Третяк ініціюавав аудит стану будівництва і самого проєкта садочка, щоб місто контролювало, яким чином витрачають кошти бюджету і чи дійсно в результаті отримаємо зручний, якісно зведений та зданий в експлуатацію садок.

За будівництво садочка відповідає Департамент ОДА, проєкт розроблений компанією з міста Дніпро.

- Робоча комісія під час експертизи проекту вже виявила ряд проблемних питань, які потребують внесення змін до існуючого проєкту. Крок за кроком ми працюємо над тим, щоб понад дві сотні рівненських дошкільнят навчалися у комфортних умовах, у новому дитсадку, - розповів міський голова.

У 2021 році на будівництво дошкільного навчального закладу ясла-садок за адресою вул. Коновальця, 16, у м. Рівному надійде субвенція з державного бюджету у сумі 3 млн 670 тис. грн.

- Докладаємо всіх зусиль для створення сучасного якісного простору для кожної дитини в Рівному, адже діти — наше майбутнє, - переконаний очільник Рівного.