Мотоблоком у паркан: у Сарненському районі на нетверезого порушника склали адмінматеріали

За минулу добу працівники територіальних підрозділів виявили 11 нетверезих водіїв, а за тиждень — 61. Шановні водії, не сідайте за кермо напідпитку! Бережіть свої життя та життя інших учасників дорожнього руху!

1 Сьогодні, 22 вересня, близько 01:20 ночі до поліції надійшло повідомлення, що в селі Висоцьк, колишнього Дубровицького району, по вулиці Набережній трактор, в якому перебувало двоє осіб у стані алкогольного сп’яніння, в’їхав у паркан.

Інспектори СРПП відділення №1 Сарненського РВ на місці події встановили, що 21-річний місцевий житель разом із товаришем вживав алкогольні напої. Потому на мотоблоці поверталися додому, втім дорогою в’їхали в паркан із шиферу. Під час огляду 21-річного водія на стан алкогольного сп’яніння прилад «Драгер» показав 2,14 проміле.

2 Крім того, під час патрулювання на вулиці Заріччя у Костополі, екіпаж сектору реагування відділення № 2 (м. Костопіль) зупинив мотоцикл «Viper». Двоколісний не був зареєстрований, а 32-річний кермувальник не мав посвідчення водія, був без мотошолома та, до того ж, перебував у стані алкогольного сп’яніння: алкотестер показав 2,31 проміле, що у 12 разів перевищує допустиму норму.

Усі правопорушення задокументували — на водіїв складені адміністративні матеріали.

Нагадаємо, керування транспортними засобами особами в стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння тягне за собою накладення штрафу у розмірі 17 тисяч гривень із позбавленням права керувати транспортними засобами на рік. У разі вчинення правопорушення повторно — штраф зростає удвічі із позбавленням права керувати ТЗ терміном до трьох років.

Поліція Рівненщини