Марина Порошенко разом з Благодійним фондом «Крила Фенікса» передала мобільні пральні комплекси для військовослужбовців в зоні АТО

Це – спільний проект за участі Дружини Президента, Благодійного фонду «Крила Фенікса» та Міністерства оборони України. В рамках цього проекту Міністерство оборони виділило кунги та надало майстрів для їх ремонту; Благодійний фонд «Крила Фенікса» закупив баки для води, генератори, насоси та зробив інсталяцію обладнання; Благодійний фонд Петра Порошенка, головою якого є пані Марина, придбав професійні пральні та сушильні машини для облаштування комплексів.

 

Виступаючи перед присутніми пані Порошенко подякувала всім, хто брав участь в оснащенні кунгів: «Ці мобільні пральні комплекси значно покращать умови перебування наших військових на передовій. Разом ми все робимо для перемоги. Тож, я дякую всім, хто долучився до цього проекту». Також пані Порошенко зазначила: «Сьогодні ми передаємо нашим військовим перших 5 пральних комплексів, ще 5 знаходяться на доустаткуванні в Дніпропетровську і найближчим часом будуть готові до роботи. Також в наших планах виготовити стільки комплексів, скільки потребують наші хлопці».