МАНівці з Рівного знову серед найкращих!


Команда відділення технічних наук Рівненської малої академії наук учнівської молоді (комунальний заклад обласної ради) стала фіналістами щорічної виставки-конкурсу молодіжних інноваційних проєктів «Майбутнє України». До складу команди увійшли п’ятеро молодих людей – студенти та учні освітніх закладів Рівненщини.

Загалом у семи дослідницьких напрямках змагалися 137 юних науковців.

За підсумками оцінювання робіт у  номінації  «Матеріалознавство» І місце виборов Павло Мінаєв - першокурсник Рівненського технічного фахового коледжу НУВГП - з роботою «Модель зволожувача для кисневих концентраторів».

У номінації «Технічна творчість та винахідництво» з роботою «Модель тактильного календаря для людей з вадами зору» призове ІІ місце посів Костянтин Асєєв – також студент Рівненського технічного фахового коледжу НУВГП.

У номінації «Машинобудування» з роботою «Модель для визначення впливу силових полів на опір руху літальних апаратів» призове ІІІ місце здобула Вікторія Москалик, учениця 10 класу Рівненського НВК №2 "Школа-Ліцей". 

Крім того, володар І місця Костянтин Асєєв здобув право на навчання за Міжнародною програмою UF Startup School Beginner 2022.