Лише команда «Слуги Народу» в Рівному готова чесно проводити виборчу кампанію

У Рівному політики мали підписати спільний меморандум за чесні вибори. Його головна мета – декларація чесної передвиборчої боротьби без махінацій та чорного піару.

— Я запросив усіх керівників політичних сил та кандидатів на посаду міського голови Рівного спільно підтримати меморандум, — розповідає народний депутат України від Рівного, представник партії «Слуга Народу» Олександр Ковальчук. — Місцеві політики були запрошені на п’ятницю, 25 вересня, на 11 годину у двір будинку на вулиці Соломії Крушельницької, 73. Меморандум мав задекларувати готовність проведення чесних, прозорих, неупереджених виборів. Загалом документ містить дві частини. У першій йдеться про недопущення фальсифікацій, а у другій – про відмову співпрацювати з проросійськими політичними силами.

Однак рівненські політики проігнорували запрошення нардепа. У двір будинку на Соломії Крушельницької до місцевих жителів прийшла лише місцева команда « Слуги Народу».

За словами директора спільного українсько-чеського підприємства ТОВ «PST Україна», кандидата в депутати Рівненської міськради Євгенія Савчука, чесні вибори – це шанс для громади обрати якісних місцевих політиків:

— На жаль, крім «Слуги Народу», цей меморандум нікому непотрібний. Можливо, усі зайняті агітацією на своїх виборчих округах. Сподіваємося, що конкуренція буде чесною, без відвертого бруду. Адже після виборів майбутнім міським депутатам доведеться спільно працювати над розвитком Рівного. Якщо почнеться нечесна конкуренція, то надалі працювати конструктивно буде дуже складно.
 

Євгеній Савчук

 

Оскільки ніхто не прийшов, то народний депутат України Олександр Ковальчук акцентував увагу на тому, що у Рівному немає політиків, які готові прозоро вести свою передвиборчу кампанію.