Корнинська громада активно допомогає Чернігівщині

Громада Корця і далі працює  на перемогу?? А один із факторів, що наближає нас до цього це – волонтерство??

В особливому порядку громада і далі продовжує надсилати допомогу Чернігівщині; цей регіон не лише офіційно закріплений за громадою, а й регіон, який особливо постраждав від рашистів.

Ми є тилова область, але пришвидшувати перемогу можемо також, тому не втрачайте можливості долучитись до гарної справи – волонтерства. Не залишайтесь осторонь, коли наші брати і сестри максимально потребують допомогу, коли у людей нема нічого, в них нема житла, нема, що їсти…


Готується новий караван, який відправиться у приватний сектор Чернігіщини. В цей теплий період там дуже необхідні літні речі: тапочки, футболки, шорти, кеди. Також необхідні кухонні набори, особливо туристичні: металеві миски, каструлі, чашки сковорідки і т.п. Для відродження агросектору потрібен садово-городній інвентар: сапки, заступи, граблі, садові ножиці, ножівки, сокири і т.п. Також формують продуктові набори, тому вітається люба допомога??

Ми сильні, коли разом, давайте не забувати це. Війна не закінчилась, вона досі триває, нас і далі всіма можливими силами намагаються знищити. Але доки ми об’єднані, доки ми віддаємо «останнє», окупант зламає зуби, а ЗСУ доламає все інше!

Слава Україн!
Збір проводиться до 6го червня на задньому подвір’ї міської ради. Працюємо і в суботу і в неділю.
Речі не мусять бути «першої свіжості», тому вживані теж не соромтесь приносити.

Корецька міська рада