Коли робота приносить результат: поліцейські офіцери Городоцької ТГ допомогли сім’ї, яка перебуває у складних життєвих обставинах

Особливий контроль над родиною із села Рогачів правоохоронці та служба у справах дітей і сім’ї встановили уже давно: понад рік мати трьох малолітніх дітей зловживала спиртними напоями та навіть ризикувала бути позбавленою батьківських прав — питання піднімалося на засіданні піклувальної ради.

Аби розважити та відволікти діток, за сприяння громади, влаштовували їм екскурсії, відпочинки, привозили подарунки та допомогу.

Поліцейські неодноразово проводили профілактичні бесіди із жінкою та притягували її до адмінвідповідальності за неналежне виконання батьківських обов’язків. Крім того, постійно навідувалися до родини та наголошували жительці села Рогачів, що дітям потрібна мама, яка дбатиме про них.

Робота таки принесла результат: декілька місяців тому жінка перестала вживати алкогольні напої. За цей час у діток з’явилися мобільні телефони, завдяки яким вони можуть навчатися дистанційно. Крім того, збулася їхня мрія: у будинку з’явився іще домашній улюбленець — хом’ячок Боббі.

Діти зізнаються, що вдячні поліцейським та працівникам служби у справах дітей за тепер уже зовсім іншу МАМУ — турботливу та добру.

Національна поліція України Ruslan Zhuk Поліцейські офіцери громад Поліцейські офіцери громад у Рівненській області Городоцька сільська рада