Хвилина мовчання за Героїв Рівненщини

На Сарненщині попрощалась із загиблим воїном Сергієм Вирвою. Він був родом із міста Дубровиця. Сергія призвали на службу за мобілізацією наприкінці жовтня минулого року. 42-річний захисник загинув 30 січня під час виконання бойового завдання в районі міста Кремінна на Луганщині. У нього залишилась дружина та троє дітей.

В Олександрійській громаді в останню дорогу провели захисника Дмитра Курача. Він був 1983 року народження, жив у селі Нова Любомирка. Чоловік служив стрільцем-помічником гранатометника аеромобільного відділення. Дмитро загинув 26 січня внаслідок артилерійського обстрілу поблизу селища Красна Гора Донецької області.

У Рівному попрощалися з загиблим захисником Русланом Римарем. У мирному житті він працював у ТОВ «Транс – Н» енергетиком. Чоловік мав золоті руки і міг відремонтувати все – від побутової техніки до автівки. В перші дні війни Руслан став на облік у військкоматі. Спокійний, врівноважений, стриманий чоловік опановував саперну справу.

44-річний воїн загинув 26 січня внаслідок танкового обстрілу поблизу населеного пункту Водяне на Донеччині. У нього залишилася дружина, син та донька, а також матір.

Похоронили Героя на кладовищі «Нове».

У Здовбицькій громаді в останню дорогу провела захисника Сергія Феськова. Він був родом із села Уїздці. Воїну назавжди залишиться 32 роки. Сергій Феськов загинув 28 січня, виконуючи бойове завдання біля міста Кремінна Луганської області. Поховали Героя в рідному селі.

У Корецькій громаді попрощалися з захисником Олександром Ярмолюком. Йому було 29 років. Олександр навчався в Новокорецькій школі, здобув технічну освіту у ВПУ № 24 міста Корець. У мирному житті працював у Києві. Загинув військовий 30 січня у районі міста Кремінна, що на Луганщині.

Світла пам’ять Героям!

Співчуття рідним і близьким!