Керівники слідства та кримінальної поліції Рівненщини підвищували фаховий рівень

У кількаденному семінар-тренінгу, який відбувся в обласному управлінні поліції, взяли участь заступники начальників територіальних підрозділів ГУНП в Рівненській області по лінії слідства та кримінальної поліції. Крім того, вчора, 17 березня, вони склали заліки зі службової підготовки.

Теоретичні та практичні заняття за різними напрямами діяльності учасникам провели фахівці окремих служб та відомств.

Заступники керівників терпідрозділів узагальнювали знання щодо основних аспектів взаємодії підрозділів слідства та карного розшуку у питаннях організації проведення оперативно-розшукової діяльності, взаємодії органів досудового розслідування з іншими підрозділами Нацполіції із запобігання кримінальним правопорушенням. Крім того, обговорили методику розслідування шахрайств, учинених з використанням електронно-обчислювальної техніки.

Підвищували фаховий рівень учасники тренінгу і з питань ефективності планування в системі Нацполіції, організації аналітичної роботи та забезпечення контролю за виконавською дисципліною.

Спікери також акцентували увагу керівників і на порядку виконання завдань в умовах правового режиму воєнного стану підрозділами поліції області, зокрема й на алгоритмі реагування і особливостях документування воєнних злочинів.

Крім того, начальники слідства та кримінальної поліції проходили також тестування, виконання вправ та нормативів із фізичної, вогневої, загальнопрофільної та тактико-спеціальної підготовки. Усі заліки складені успішно.