Історія доброти: родина з Рівненщини врятувала білченя і виходжувала його, мов немовля

 Схиляєш голову перед добротою і щирістю наших людей. Сім"я Наталії та Сергія Савицьких, із с. Любинь Зарічненського району, порятували 3-денну білочку, котра випала із дупла і була ще сліпою, пише газета "Полісся". Не кинули її, а забрали додому, обігріли, вичитали в Інтернеті, як і чим годувати, і почали виходжувати білченя.

Наталія давала їй їсти через кожні дві години, цілодобово, як маленькому немовляті. Потім режим годування був через 3 години, надалі термін збільшували - і вже через місяць улюбленець всієї сім"ї - білочка Фурчик - почала їсти самостійно.Спочатку годували кип"яченим молоком, розведеним наполовину з водою.

А нині Фурчик самостійно їсть цукерки, сире м"ясо, хліб і сало, сам нап"ється з відра води. Білочка Фурчик - повністю домашня тварина, бо виросла з людьми, в сім"ї. І людське житло для неї - це її дім, де вона почувається вільно і оточена любов"ю та турботою всіх мешканців цієї домівки. Живе білочка за своїм біологічним режимом, веде своє активне життя, за що її не сварять, а люблять і розуміють.

Інф. та фото газети "Полісся"