І державі, і власнику рівненського льонокомбінату нанесли збитки навмисне?

Власник Рівненського льонокомбінату ТОВ "Стиль" Олег Червонюк на своїй ФБ сторінці опублікував пост про ситуацію, яка склалася у Львівському аеропорту із закордонними фахівцями, котрі прибули в Україну на запрошення підприємства, власником якого є пан Червонюк. Пост детальний і переповнений емоціями, тож наводимо його повністю. Також сподіваємося на коментарі від іншої сторони конфлікту.

"Скажіть, можна не обурюватися, можна залишати безкарними отакі "дрібниці", з яких, зрештою, і складається вся наша економіка та формується обличчя держави в цілому?
Ось така красуня, капітан Держприкордонслужби Ольга Кардаш, якій пощастило служити на доволі теплому місці - не в лісі,не в полі, не на гарячих сході чи півдні, а в комфортних умовах львівського аеропорту взяла на себе сміливість чинити свавілля, завдавати збитків державі (про наше підприємство навіть мовчу).
Якщо коротко, то суть в тому, що четверо фахівців із Туреччини, офіційно запрошених Рівненським льонокомбінатом (ТМ Goldi) для навчання працівників роботі на новому обладнанні, також наша компанія придбала їм квитки, були затримані у львівському аеропорту, їх утримували (12!) годин - без перекладача, пояснень, змусивши підписувати сформовані українською мовою документи, яких вони не могли прочитати, звісно.
Усе скидалося на те, що просто чекали хабаря.
А не отримавши - бюджетним коштом відправили назад до Туреччини - це 35 тисяч гривень. Багато це чи мало хай скажуть учитель, лікар, чи пенсіонер, яким платять із бюджету.
Особливо цинічними є формулювання рішення: "незрозумілість мети візиту", а також той факт, що наших юристів змусили везти з Рівного оригінали документів, пообіцявши після цього впустити наших партнерів.
Однак, коли юристи прибули до Львова (о 16:00), їх просто проігнорували.
Красуня Оля дозволила собі навіть не вийти до представників компанії, а після 17:00 години нам просто відповіли, що "робочий день закінчився".
Скажіть, буде нормальне ставлення до нашої держави і з боку решти світу, і в нас самих, коли на місцях у державних органах сидять ось такі Олі, які діють не на законом і не в інтересах держави, а на власний розсуд і у власних інтересах?"

Фото  у тексті із повідомлення О.Червонюка