Громади Рівненщини отримають автомобілі швидкої допомоги

До обласної ради звернулися Рокитнівська та Дядьковицька громади з проханням передати у їхню власність автомобілі швидкої допомоги «Peugeot Boxer», які перебувають на балансі КП «Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицина катастроф».

Сьогодні ці питання депутати розглянули на засіданні постійної комісії з економічних питань та комунальної власності (голова комісії Андрій Пехотін).

За словами заступника сільського голови Дядьковицької громади Олега Процика, автомобіль необхідний для КНП «Дядьковицька лікарня з центром паліативної допомоги», щоб надавати виїзну паліативну допомогу дорослим і дітям.

А в Рокитнівській громаді «швидка» має працювати на базі КНП «Рокитнівська багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування».

Члени комісії погодили проєкти рішень одноголосно та рекомендували голові обласної ради винести їх на розгляд пленарного засідання.

Також в ході засідання депутати розглянули власні питання. Так, комісія погодила передачу трьох автомобілів «Peugeot Boxer» з балансу екстренки на баланс КП «Обласна психіатрична лікарня с. Орлівка», КП «Корецька обласна лікарня відновного лікування» та КЗ «Рівненський обласний психоневрологічний інтернат».

Зауважимо, що адміністрація КП «Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицина катастроф» дала свою згоду на передачу цих автомобілів.