Флешмоб у Фейсбук МиЗаШустика: як рівняни закликають відомого лікаря йти в депутати

У Рівненському Facebook набирає обертів нова хвиля флешмобу. Численні прихильники популярного рівненського лікаря, керівника Рівненського обласного клінічного лікувально-діагностичного центру ім. В. Поліщука Романа Шустика закликають його балотуватися на позачергових виборах до Верховної Ради. Перший пост-петиція з’явився в мережі, ще тиждень тому і набрав вже майже півтисячі вподобань, півсотні коментарів та більше сотні поширень.  

Час простим людям брати владу в свої руки. Поки там не буде порядних і людяних фахівців - толку не буде. Врешті-решт хтось має подумати про простих людей. Той хто знає людські біди, допомагає їм щодня. Той хто так як і вони трудиться щодня у господарстві, працює за фахом, любить свій край і Україну. Поряднішої людини ніж Роман Шустик - годі шукати. Ми готові підтримувати його і допомагати. Але Романе, ти теж маєш зробити крок і балотуватися в народні депутати. Рівненщині потрібні такі політики. Тебе підтримають тисячі людей! Любі друзі прохання поширити! - написав на своїй стрінці у Фейсбук рівнянин Віктор Грицюта.

 

Підтримали цю думку в коментарях і чимало відомих рівнян. А сьогодні в мережі опублікували нову петицію, де Роману Шустику висловлюють підтримку і закликають подавати документи в ЦВК. Свою відповідь на петицію лікар ще не дав. У спілкуванні з журналістами зазначив, що такий флешмоб був для нього несподіванкою і тому треба все ретельно обдумати.

 

Овва! Роман Шустик тут в мережі нова хвиля флешмобу. Штовхають Вас у депутати. Вже не відмовчитеся. Рішення  за вами. Від себе лише скажу, що добрішого і людянішого чоловіка, який так би побивався за людськими проблемами, я ще не бачив. Тому можете прислухатися до тих людей. Хоча таким добрим людям як Ви в українські політиці буде непросто.
Але очі бояться, а руки роблять? Чи не так?
Вперед! - написав відомий журналіст Рівного на свїой сторінці у Фейсбук Юрій Дюг.