Європейський тиждень спорту стартував на Рівненщині

 «Олімпійським уроком» розпочали свій день вихованці комунального закладу «Костопільський ліцей-інтернат спортивного профілю ІІ-ІІІ ступенів» Рівненської обласної ради.

Цей захід щорічно проходить в усій  країні за ініціативи Національного олімпійського комітету України, а сьогодні він приурочений до початку Європейського тижня спорту.

 В краї  організацію такого заходу здійснює Відділення НОК України в Рівненській області за підтримки обласного комунального закладу «Спорт для всіх».  Привітали учнів з «Олімпійським уроком» голова Відділення НОК України в Рівненській області, директор «Спорту для всіх» Микола Петренчук та директор закладу Сергій Захожий, який особисто взяв участь в розминці разом з юними спортсменами. 

Олімпійський урок розпочався з руханки на оновленому майданчику зі штучним покриттям під гаслом BеАctive. Продовження заходу відбулось на трьох локаціях, у відповідності до видів спорту, які розвивають у навчальному закладі. А саме, футбол, боротьба греко-римська,  легка атлетика та волейбол. На кожному з майданчиків відбулися розминки, які проводили досвідчені спортсмени, працівники закладу, майстри спорту України: з футболу – Тріль Тетяна, боротьби греко-римської – Мартинюк Андрій, з легкої атлетики – Жульжик Світлана  та презентації цих видів спорту,  ознайомлення з їх особливостями й досягненнями спортсменів.