Дубенська громада отримала допомогу від чеської благодійної організації

Завдяки співпраці міської влади із Чеською гуманітарною організацією «Людина в біді» для внутрішньо переміщених осіб, які проживають у гуртожитках міста Дубно, доставлено 2 вантажівки (близько 25 тонн) гуманітарної допомоги - речей, які вкрай важливі для комфортного проживання людей, котрі через війну були змушені залишити свої домівки.
Зокрема, до Дубна надійшли бойлери, пральні машини, холодильники, постільна білизна, матраци, мікрохвильові печі, хлібопічки, а також чайники, набори каструль та сковорідки. Усі речі із гуманітарної допомоги розподілені між гуртожитками, де проживають ВПО.

Також з 25 по 29 липня ця міжнародна організація зареєструвала майже 500 домогосподарств ВПО на отримання грошової допомоги у розмірі 2220 грн.
Співпраця Дубенської міської ради з представниками Чеської гуманітарної організації «Людина в біді» розпочалася 6 липня, відтоді було багато годин спільної роботи із людьми, що знайшли прихисток від війни у Дубно, затрачено багато ресурсів і сил як представників гуманітарної організації, так і працівників міської ради. Але результат вартий того. Адже завдяки отриманій допомозі умови проживання вимушених переселенців у комунальних закладах міста значно покращаться.

Висловлюємо величезну вдячність Чеській гуманітарній організації «Людина в біді» та її представникам за їхню роботу, небайдужість, за вкрай необхідну допомогу для ВПО м.Дубно!

Дубенська міська рада