Друге народження

Урочистості із нагоди пуску першої лінії трикотажного виробництва  відкрив власник підприємства Олег Червонюк, який за три роки зумів  «вдихнути» у завод нове життя, а ще забезпечив роботою майже сотню рівнян. Запрошені на свято відкриття  колишні працівники підприємства, ветерани  із  захопленням спостерігали за роботою нового обладнання, пригадували, в яких складних умовах доводилося працювати їм самим. Не менше задоволення від події висловив і мер Рівного Володимир Хомко, який зазначив, що відновлений льонокомбінат дасть змогу повернути місту імідж текстильного центру України.  
Герой Соціалістичної Праці Мілентина Бондарєва, яка віддала льонокомбінату понад 30 років свого життя, щиро подякувала Олегу Червонюку за відновлення  підприємства та передала підписи колишніх його працівників із завіренням у підтримці в усіх його починаннях. 

«Я  дуже хочу, щоб на Рівненщині знайшовся ще хоча б один інвестор, який би взявся за відродження льонарства у нашому краї, - наголосила жінка, -  отоді була б для підприємства сировина, а людям робота».
Нині потужності підприємства дозволяють виготовляти 10 тонн трикотажного полотна на добу,  але, як запевнив Олег Червонюк, це лише початок, адже  в планах - їх нарощування, а ще  - відкриття потужного швейного виробництва.

• Ольга Дем’янчук