«Доставляв» мішок із продуктами додому: поліцейські викрили жителя Рівненщини на крадіжці з крамниці

Під час проведення невідкладних слідчих дій та розшукових заходів оперативники відділення №1 (смт Млинів) Дубенського РВП вийшли на слід зловмисника, який обікрав магазин у селі Рудка колишнього Демидівського району.

До поліції учора, шостого грудня, о 9-тій годині ранку надійшло повідомлення від продавця про проникнення у торговий заклад невідомої особи, яка пошкодила зовнішні ролети та вхідні двері.

Поліцейські за результатами огляду місця події встановили, що із крамниці було викрадено продукти харчування, серед яких ковбасні вироби, цукерки, фрукти та цукор орієнтовною вартістю понад три тисячі гривень. Причетним до злочину виявився 65-річний житель сусіднього села Ільпибоки. Поцуплене він завбачливо спакував у мішок і переніс на територію господарства родичів. Утім, коли на ранок збирався «доставити товар» за місцем проживання — його застали працівники карного розшуку.

За фактом крадіжки, вчиненої в умовах воєнного стану, слідчі відділення № 1 (смт Млинів) Дубенського РВП розпочали досудове розслідування, у рамках якого призначені експертизи.

Відносно раніше судимого за майнові злочини чоловіка тривають слідчі дії. Вирішується питання про повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу.

Санкція інкримінованої йому статті передбачає від п’яти до восьми років за ґратами.

 

Відділ комунікації поліції Рівненської області