До уваги голів ОСББ та відповідальних осіб Рівного!

ТОВ «Рівнетеплоенерго» спрощує процедуру подання звітності. Відтепер головам ОСББ та/або відповідальним особам не потрібно надавати на адресу ТОВ «Рівнетеплоенерго» паперовий ориґінал заповненої довідки про кількість використаної теплової енергії за звітний місяць.

Зв’язку  з веденням карантину просимо дані надсилати на електрону пошту. Дякуємо за розуміння.

Достатньо надіслати її безпосередньо на електронну адресу теплової інспекції підприємства teplozvitrivne@gmail.com

Звертаємо увагу споживачів, що довідки, отримані ТОВ «Рівнетеплоенерго» в електронному вигляді, братимуться до уваги лише за наступних умов:

  • за наявності розбірливого заповнення всіх обов’язкових даних, передбачених формою довідки;
  • наявності підпису, прізвища та ініціалів представника споживача;
  • дотримання встановлених термінів подання довідки – щомісяця з 20 по 25 число;
  • допустимий формат файлів .jpg, .tif або .pdf;
  • додатково просимо зазначати контактний телефон відповідальної особи для можливості зв’язку з нею щодо перевірки правильності отриманої інформації та оперативного усунення можливих неточностей.

Після отримання довідки в електронному вигляді, відповідальний працівник теплової інспекції надсилатиме на електронну адресу відправника підтвердження про факт отримання довідки та інформацію щодо правильності її заповнення, за необхідності, уточнить потрібні дані.

Для проведення звірки представникам споживача слід зберігати оригінальні паперові примірники довідок про кількість використаної теплової енергії впродовж не менш як одного року.

Cкачати бланк довідки можна тут


ТОВ "Рівнетеплоенерго"