До Дубенської РДА завітали спортсмени-чемпіони

Микола Синюк - Майстер спорту України міжнародного класу з параканое серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату, срібний призер ХVІ літніх Паралімпійських ігор Токіо-2020, чемпіон світу з параканое 2021 року в м. Копенгаген (Данія). Уродженець с. Дубрівка Привільненської територіальної громади.

Олена Циганкова - Майстер спорту України, бронзова призерка чемпіонату світу з веслування на байдарках і каное 2021 року в м. Копенгаген (Данія). Жителька селища Млинів.

Зустріч розпочалася із вітання та вручення подарунків чемпіонам від колективу Дубенської райдержадміністрації.

У спілкуванні за чашкою чаю спортсмени та їх тренер розповіли власні історії успіху, поразки та відчуття від перемоги. 

Головне кредо Миколи Синюка «Ніколи не зупинятись, завжди йти вперед», адже саме власною силою волі, працею та наполегливістю параканоїст досяг титулу чемпіона світу.  

Олена ж  розповідає, що вона у спорті половину свого життя – 11 років і це зовсім не нудно, як думає більшість, а навпаки цікаво та пізнавально. Дівчина дуже пишається тим, що гідно представила Україну на Чемпіонаті світу.

Тренер чемпіонів – Леонід Камлочук, розповів, що останнім часом в Україні суттєво збільшилася державна підтримка спортсменів та активно розбудовується спортивна інфраструктура, що стимулює молодь до заняття спортом та фізичної активності.  

«Надзвичайно приємно, що такі молоді люди досягли високих нагород в спорті, бажаю не зупинятись на досягнутому, а впевнено підкорювати нові вершини, власним прикладом надихати молоде покоління до активного, здорового способу життя та заняття спортом» - звернувся Всеволод Пекарський.