До Дня святого Миколая у Рівному планують благодійний забіг

У Рівному на 18 грудня планують проведення благодійного забігу "Rivne St. Mykolas Run 2022". Відбудеться захід у парку на Пагорбі Славі. Частину грошей з реєстраційних внесків організатори спрямують на ЗСУ й тероборону.

За інформацією видання Суспільне мовлення України.

Стартуватимуть учасники заходу на двох дистанціях: 2,1 км та 8,4 км. На першій дистанції стартуватиме не більше 150 учасників, на другій — не більше 100. Стартує забіг о 10:00.

"Це вже традиційний, п'ятий забіг до Дня святого Миколая. Наступного року дата точно зміниться, захід буде вже напередодні 6 грудня. Мета заходу — популяризувати біг як найдоступніший вид занять спортом, а також зібрати гроші для ЗСУ й теробороні — на підтримку військових спрямуємо частину суми з кожної реєстрації", — коментує організатор забігу, керівник Рівненського клубу бігу Сергій Ющишин.

Він уточнив, що реєстрація вже стартувала і триватиме до обіду 17 грудня ТУТ, а також у день старту на місці забігу, за наявності вільних слотів. Коштує реєстрація 300 гривень.

За результатами забігу суддя зафіксує перші три місця на кожній дистанції серед жінок і чоловіків, уточнив Сергій Ющишин.

"Традиційно, обов’язковою умовою є участь у власному новорічному, святковому чи казковому капелюсі. Окрім призерів змагань, нагороджуватимемо трьох переможців за найкраще новорічне вбрання", — додає організатор забігу.