Для соціальних цілей – Автопарк Рівного поповнився ще одним автобусом

11 травня, на сесії Рівненської міської ради депутати розглянули питання про передачу в комунальну власність міста сучасного комфортабельного пасажирського автобусу.

Передав його місту Благодійний фонд Віктора Шакирзяна.

Відтепер цей автобус буде використовуватись для безоплатного перевезення рівненських школярів, вихованців творчих студій, військових та інших категорій рівнян, для перевезення яких раніше доводилось за кошти міського бюджету наймати приватних перевізників.

“Сьогодні від нашого благодійного фонду передали автобус у Рівненську громаду. Це приємна для нас подія, адже і громадська організація “Рівне Разом” і наш благодійний фонд багато працюють над тим, аби знаходити можливість і купувати автотранспорт для потреб міста, нашої країни, наших військових. Неодноразово відправляли необхідні для ЗСУ позашляховики та карети швидкої допомоги необхідні для евакуації поранених бійців. Наші колеги-депутати раніше, завдяки своїм контактам за кордоном змогли домовитись про передачу для освітньої галузі двох автобусів. І от, цього разу наш благодійний фонд спеціально придбав за кордоном комфортабельний пасажирський автобус, який стане в пригоді місту. Зараз під час війни, ми чимало коштів з бюджету витрачаємо на перевезення військових в місця їх дислокації і цей автобус переданий громаді безкоштовно, допоможе робити це більш ефективно і головне, допоможе заощадити. Після війни, можемо так само безкоштовно перевозити дітей на екскурсії, на конкурси, виставки, власне, використовуватимемо його в будь якій ситуації, що вимагатиме мати власний комфортний транспорт, адже він віднині знаходитиметься на балансі нашого комунального підприємства “Рівнеелектроавтотранс”. – зазначив Віктор Шакирзян.

До слова, напередодні спеціалісти “Рівнеелектроавтотранс” перевірили технічний стан автобусу. Він уже повністю готовий виконувати поставлені громадою міста задачі. Єдина умова, його використання прописана в угоді про безкоштовну передачу місту, всі перевезення мають мати соціальне спрямування.