Депутати Рівненської облради планують удосконалити ряд програм

Сьогодні о 9.00 збирається комісія з питань бюджету, фінансів та податків, яка серед основних питань має розглянути внесення змін до перспективного плану формування територій громад Рівненської області, Програму розвитку освіти Рівненської області на 2019-2021 роки.

Також депутати обговорять й, очевидно, дадуть «добро» для винесення на сесію Програми розвитку та підтримки Рівненського обласного виробничого комунального підприємства водопровідно-каналізаційного господарства «Рівнеоблводоканал» на 2019-2026 роки.

Також планується розглянути внесення змін до обласної програми військово-патріотичного виховання та підготовки молоді до служби в Збройних Силах України та інших військових формуваннях на 2016-2020 роки, до обласної програми запобігання виникненню лісових і торф’яних пожеж та забезпечення їх ефективного гасіння на 2017-2021 роки, про внесення змін до Комплексної програми розвитку агропромислового комплексу Рівненської області на 2018-2022 роки.

Зміни планують внести й до обласної програми матеріальної підтримки найбільш незахищених верств населення на 2018-2022 роки та до програми оздоровлення та відпочинку дітей і розвитку мережі дитячих закладів оздоровлення та відпочинку, санаторіїв на період до 2022 року.

Одним із головних питань є внесення змін до обласного бюджету Рівненської області на 2019 рік.

О 14-00 год., відбудеться засідання комісії з питань аграрної політики, земельних відносин та розвитку села.

На засіданні цієї комісії також обговорять зміни до перспективного плану формування територій громад області, внесення змін до Комплексної програми розвитку агропромислового комплексу Рівненської області на 2018-2022 роки та зміни до обласного бюджету Рівненської області на 2019 рік та багато інших.

Планується винести рішення щодо підтримки звернення депутатів Хмельницької обласної ради до Кабінету Міністрів України щодо розроблення та затвердження порядку передачі земельних ділянок у власність ОСББ і ЖБК.