День міста Вараш: результати спортивних заходів

Святкування Дня міста Вараш продовжилося спортивними заходами. Біля приміщення Вараської міської ради із ранку у баскетбол у форматі "3х3" змагалися хлопці та дівчата. А у вараських ліцеях №1 та 2 відбулися змагання з футболу й волейболу. 

У змаганнях взяли участь чотири дівочі та сім чоловічих команд. Перше місце серед жінок здобули "Шампіньйони", друге – "Ведмеді", третє – "Червона Рута", а четвертими були "Бобренята". У чоловіків першість вибороли баскетболісти із "Грін Тім", другу сходинку посіло "Майбутнє РАЕС, а "бронзу" завоювала команда "Ой буй".

 

З нагоди Дня фізичної культури та спорту та Дня міста Вараш проходить гра з баскетболу 3х3. Позмагатися прийшли не тільки хлопці, а і дівчата??‍???????? #ВараськаГромада Posted by Вараська міська рада on Sunday, September 12, 2021

 

ПЕРЕМОЖЦІ БАСКЕТБОЛУ 3×3 У змаганнях з баскетболу взяли участь 4 команди дівчат та 7 команд хлопців Дівчата: ІV -... Posted by Вараська міська рада on Sunday, September 12, 2021

Також на майданчику Вараського ліцею №2 відбулася першість міста із волейболу. Перемогу здобула команда "Елегант-Юніс", друге місце у команди "Ветерани", а третє посіла "РАЕС".

У відкритій першості міста з футболу серед юнаків, що відбулася у Вараському ліцеї №1, перемогу здобула команда ДЮСШ Управління освіти виконавчого комітету Вараської міської ради, "срібло" завоювала команда ДЮСШ РАЕС, а третє місце у команди села Мульчиці.

 

Відкрита першість міста з волейболу та футболу серед юнаків! #ВараськаГромада Posted by Вараська міська рада on Sunday, September 12, 2021

Нагадаємо, що у суботу 11 вересня з нагоди Дня фізичної культури та спорту та святкування Дня міста відбулися спортивно-розважальна гра "Козацькі забави" та матчі команд U-15 та U-17 ФК "Вараш" у рамках Чемпіонату України Дитячо-юнацької футбольної ліги України (Перша ліга, група 4) проти клубу "Динамо" (Львів).


Вараська міська рада