Де влаштувати пікнік поблизу Рівного: перелік місць та баз відпочинку

На Рівненщину прийшли теплі весняні дні і більшість мешканців прагнуть на вихідні вибратись на природу та відпочити поза межами шумного міста. Ми підібрали перелік баз відпочику та комплексів неподалік Рівного, де можна посмажити шашлики, поніжитись на сонечку та погуляти у лісі, – пише РівнеМедіа.

Рівненський зоопарк

На території Рівненського зоопарку розташовані мангали, столики та альтанки, які є безкоштовними для відвідувачів. Однак, потрібно заплатити за вхід - 80 гривень за дорослу людину. 

Зоопарк ж чудовим варіантом для сімей з дітьми, адже окрім смаколиків та спілкування з близькими, можна навідати екзотичних тварин та птахів. Також у теплу пору у зоопарку можна покататись на поні та конях.

Адреса: вул. Київська, 110.

Козацький табір «Гайдамаки»

Тематичний табір для тих, хто хоче урізноманітнити свій відпочинок. На території табору є альтанки для різних компаній, розваги для дітей, стрільба з лука та інші атракції.

Адреса: вул. Млинівська, 24,  +38(067)946-78-01.

"Monte Carlo"

У даному комплексі відпочинку є великий асортимент пропозицій для гостей. Зокрема, відвідувачі можуть зупинитись у готелі на вікенд та провести свої вихідні на природі у сосновому лісі біля річки. Також для любителів релаксу є чани, лазня та сауна. 

Серед асортименту розваг є риболовля та смаження шашликів біля альтанок. 

Для маленьких дітей організований ігровий майданчик, для старших - спортивний майданчик для тенісу, волейболу, бадмінтону. Можна орендувати велосипеди та дослідити околиці.

Адреса: с. Решуцьк, вул. Лісова, 51 (заїзд з села Ходоси), тел:(098) 081 25 19

Комплекс відпочинку "ДАЧА"

На території бази є альтанки й мангали для відпочинку з компанією або сім’єю. Для дітей облаштований ігровий майданчик, є гірка.

Адреса: с. Боянівка Рівненського р-ну, вул. Лісова, 77 (з Рівного у напрямку Костополя). Тел. (096) 190-09-89

База відпочинку поблизу «Рівнехолоду» 

Якщо Ви хочете на день виїхати з близькими людиьми та посмажити шашлик, однак не плануєте виїжджати за межі Рівного, то база біля "Рівнехолоду" чудово підійде.

Адреса: вул. Млинівська, 112.

На території бази є 17 альтанок різного розміру. Також наявний ставок із рибою (риболовля платна). Для дітей є ігровий майданчик з батутами, гірками та гойдалками.