Чому Різдвяний ярмарок у Рівному не вдався?

Ще місяць тому у центрі міста почали встановлювати дерев'яні будиночки для різдвяного ярмарку. Два розмістили біля кінопалацу "Україна", неподалік головної святкової ялинки. А от решту - понад десяток, розмістили уздовж бульвару Незалежності за кінотеатром.

Джерело Рівне вечірнє.

Очікувалося, що в ятках буде жвава торгівля новорічними сувенірами та смаколиками - від пряників та мацику до глінтвейну. Втім, чимало дерев'яних будиночків на Чайчиній алеї і досі пустує. Не допомогла привабити покупців навіть святкова ілюмінація.

Схоже, що найбільше пощастило саме тим яткам, що знаходяться ближче до ялинки - до них перехожі підходять постійно.

Зате сьогодні, окрім будиночків, в центрі міста з'явилися ще й торговці зі столами-розкладачками. Сподіваються, що у святковий день навколо ялинки гулятиме більше грошовитих перехожих.

Також рівняни можуть відвідати різдвяний міні-ярмарок біля святкової ялинки поруч з ТРЦ "Злата Плаза". У кількох дерев'яних кіосках торгують як сувенірами, так і їжею-напоями. Зокрема, можна поїсти гарячих сосисок чи картоплі, а також замовити трдло - солодку випічку чеського походження. А ще там можна придбати пряники та інші солодощі.